خواص سیب کدامند و محتویات تغذیه ای آن چیست؟

در این مطلب همراه ما باشید تا با برخی از خواص سیب آشنا شوید.

سیب سرشار از آنتی اکسیدان های مهم، فلاونیدها و فیبر غذایی است. آنتی اکسیدان ها در سیب می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان در حال توسعه، فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی کمک کند. این میوه ی خوش عطر و خوش طعم همچنین تقریبا فاقد چربی، کلسترول و سدیم است به همین علت است که سیب را به عنوان یکی از سالم ترین مواد غذایی موجود در رژیم غذایی می شناسند.

خواص سیب کدامند و محتویات تغذیه ای آن چیست؟

 

———————————————

خواص سیب
****
———————————–

 

۱- خواص سیب و بهبود سلامت مغز و اعصاب

مطالعات نشان می دهد آنتی اکسیدان هایی که در سیب موجود است باعث ایجاد ترکیباتی می شود که منجر به کاهش مرگ سلولی توسط التهاب سلول های عصبی و اکسیداسیون ها می شود. به علاوه مطالعه ی دیگری که در این خصوص انجام شد نشان می دهد مصرف آب سیب سبب تولید استیل کولین در مغز شده و درنتیجه حافظه را بین موش ها بهبود می دهد.

 

۲- جلوگیری از زوال عقل

خوردن سیب به نفع سلامت سلول های عصبی است. این سلول های نورون را در برابر فشار عصبی استرس اکسیداتیو محافظت کرده و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر ایجاد می کنند.

 

۳٫ کاهش خطر سکته ی مغزی

مطالعات نشان می دهد که کسانی که بیشترین مقدار سیب را در طول مدت ۲۸ سال مصرف کرده بودند احتمال خطر ابتلا به سکته ی مغزی در آن ها کمتر است.

 

۴- خواص سیب و کاهش سطح کلسترول بد

سیب یک میوه ی مجزه آساست. با مطالعاتی که انجام شده مشخص شده است مصرف هر روزه سیب در زنان سالمند باعث کاهش کلسترول بد یا همان LDL و افزایش کلسترول خوب یا همان HDL می شود.

خواص سیب کدامند و محتویات تغذیه ای آن چیست؟

 

۵- خواص سیب و کاهش خطر ابتلا به دیابت

سیب همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد. افرادی که در سه وعده مختلف در هفته از میوه های سیب، انگور، کشمش، زغال اخته یا گلابی استفاده می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

 

۶٫ دفع سرطان پستان

شواهدی رو به رشدی در خصوص تاثیرات مثبت سیب برای دفع و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه وجود دارد. خوردن میوه ها و سبزیجات با درصد بیشتر اسید فولیک به حفظ سلامت فرد کمک موثری می کند. در واقع اسید فولیک در افراد عادی می تواند فرد را در برابر بیماری هایی نظیر سرطان سینه مقاوم کند. هرچند در دوران بارداری این روند برعکس می شود.

 

۷- سیب و چاقی

سیب می تواند کمک موثری در بهبود استراتژی های جلوگیری از چاقی و اختلالات آن داشته باشد.
تحقیقات اخیر نشان می دهد کسانی که در رژیم غذایی خود هر روز یک سیب می خورند به علت وجود استاتین در این میوه تاثیرات موثری برای پیشگیری از مرگ عروقی دریافت می کنند.

خواص سیب کدامند و محتویات تغذیه ای آن چیست؟

 

خواص سیب و محتویات تغذیه ای آن

سیب حاوی مقادیر مهم از مواد غذایی مختلف می باشد.

 

 ویتامین C

یک آنتی اکسیدان طبیعی قدرتمند است که قادر به مسدود کردن برخی آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در بدن می باشد. همچنین مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونی بیشتر می کند.

 

فیبر غذایی

یک رژیم غذایی دارای فیبر می تواند در جلوگیری از بیماری های خاص کمک موثری داشته باشد. همچنین سیب می تواند در کاهش کلسترول بد تاثیر خوبی بگذارد.

 

مواد غذایی موجود در سیب :

سیب سرشار از ترکیبات پلی فنولین می باشد. این ترکیبات مغذی گیاهی تاثیرات موثری در خصوص حفاظت بدن در مقابل اثرات مضر رادیکال های آزاد، مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم و فسفر داشته باشد.

خواص سیب کدامند و محتویات تغذیه ای آن چیست؟

عوارض جانبی و مضرات سیب

مصرف سیب هیچ عوارض جانبی جدی ندارد. مضرات سیب در صورت مصرف غیر اصولی و غیر معمول ایجاد می شود. دانه ی سیب دارای سیانید می باشد که یک سم قوی و کشنده است. مصرف بیش از حد و مداوم دانه ی سیب می تواند به طور بالقوه کشنده باشد. در واقع اگر این دانه ها به مقدار زیاد و به صورت روزانه مصرف شوند شاید در طول مدت زیاد سم در بدن جمع شود و بتواند به حد کشنده ای رسیده و باعث مرگ شود.

مسواک بعد از خوردن سیب:

خوردن سیب بدون مسواک زدن دردسر آفرین است. دانشمندان می گویند سیب تا نسبت زیادی اسیدی است. خوردن مداوم این میوه می تواند تا ۴ برابر مخرب تر از نوشیدنی های گاز دار به دندان ها آسیب برساند. درواقع خوردن هر روزه ی سیب باعث خرابی دندان شده و باید برای جلوگیری از این ضرر سیب بعد از مصرف دندان هایتان را مسواک بزنید تا رد اسید این میوه از دندان ها پاک شود.

0/5 ( 0 نظر )
admin♥
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *