تفاوت های بادام تلخ و بادام شیرین

تفاوت های بادام تلخ و بادام شیرین

تفاوت های بادام تلخ و بادام شیرین

تفاوت های بادام تلخ و بادام شیرین

 

با توجه به اینکه احتمالاً تعداد زیادی از افراد تفاوت های بین بادام تلخ و بادام شیرین را چه از نظر شکل و ظاهر و چه از نظر خواص و فواید نمی دانند ما در این پست سعی می کنیم این تفاوت ها را به صورت کلی بیان کنیم.


درخت بادام یک درخت کوچک هست که تا ارتفاع ۴ الی ۱۰ متر رشد میکند، درخت های بادام شیرین معمولاً داراری شکوفه هایی به رنگ سفید هستند در صورتی که شکوفه های درخت بادام تلخ اغلب دارای شکوفه هایی به رنگ صورتی هستند. نظر شکل ظاهری این دو بادام در کل شبیه هم هستند با این تفاوت که بادام تلخ از نظر اندازه کوچکتر از بادام شیرین است.


بادام شیرین به دلیل طعم و مزه خوبش به طریقه های مختلف از جمله:استفاده از خود دانه، روغن آن که ماهیتی ثابت دارد، بیشتر در مصارف آشپزی و خوراکی مورد استفاده قرار می گردد، آرد این بادام تقریباً بدون کربوهیدرات و عاری از گلوتن است و از آن میتوان به عنوان یک مکمل غذایی برای افرادی که رژیم های غذایی خواصی دارند مورد استفاده قرار گیرد. ولی روغن بادام تلخ ماهیتی متفاوت تر و بیشتر به صورت اسانس از آن استفاده می گردد و به دلیل وجود مواد سمی در آن از خوردن آن حدالامکان باید خودداری نمود و از آن بیشتر در مصارف پزشکی و درمانی استفاده می گردد.

مصارف روغن بادام تلخ و روغن بادام شیرین

این دو روغن از نظر ماهیت مراقبت پوستی و زیبایی دو ماهیت کاملاً متفاوت دارند. روغن بادام شیرین یک نرم کننده عالی است و برای پوست های خشک و حساس بسیار مفید می باشد و همچنین یک روغن سبک و روان است که به راحتی جذب می شود، این روغن عمدتاً از الیئین تشکیل شده است و حاوی لیموئیک و گلوکوزید است که غنی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است و از این رو احیا کننده و محافظ فوق العاده پوستی می باشد و همچنین از آن برای روغن های ماساژ بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت های بادام تلخ و بادام شیرین

ولی استفاده از روغن بادام تلخ به دلیل وجود مواد سمی موجود در آن برای مصارف پوستی به صورت مستقیم توصیه نمی شود، و از آن بیشتر به خاطر خواصیت روان کننده بودن و عطر فوق العاده در ساخت عطر و ادکلن، صابون و لوسیون مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر روغن بادام تلخ به دلیل خواص دارویی مانند خاصیت ضد سرطانی بودن،کاهش وزن، ضد باکتری و قارچ، آرامبخش و … در مصارف پزشکی استفاده های زیادی دارد.

جمع بندی

روغن بادام شیرین روغنی ثابت است که مرطوب کننده فوق العاده و مناسب برای پوست های خشک و حساس و مناسب استفاده های مراقبتی پوستی می باشد.
روغن بادام تلخ،دارای عطر زیاد و بیشتر به عنوان روان کننده در تولید عطر، صابون، لسیون و… مورد استفاده قرار می گیرد.
از بادام شیرین بیشتر در مصارف خوراکی و آشپزی و مکمل های غذایی استفاده می شود.
از بادام تلخ بیشتر در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی و به عنوان طعم دهنده و همچنین خواص دارویی آن در مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

0/5 ( 0 نظر )
♥admin
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *