
ادویه کاری چیست؟
ادویه کاری چیست؟
ادویه کاری ادویهای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند ادویه دیگر است. با پیشرفت ارتباطات و آگاهی مردم از فرهنگ و تمدن دیگر کشورها، در کشورهای دیگر نیز از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف استفاده میکنند.

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته میشود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما بهطور کلی میتوان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.اما عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبهاست که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوقالعاده آن میشود.
پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتیاکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل میشود؛ و طبق نظر بعضی پزشکان از آلزایمر جلوگیری می کند، حافظه را بهبود می بخشد و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.کاری خاصیت لاغرکنندگی هم دارد. ضد نفخ و میکروب کش است.
از کاری می توان در تهیه غذاهایی مانند مرغ، چلوگوشت، فلافل، پیتزا، کوکوسبزی و … استفاده کرد.
همچنین با این را هم اضافه کرد که ادویه کاری که در عطاری یاس به صورت اختصاصی خدمت مشتریان گرانقدر عرضه میشود شامل ۴۰ مورد از ادویه های درجه یک میباشد که طبق فرایند خاص باهم ترکیب میشود… شما میتوانید جهت سفارش دادن ادویه کاری و تحویل درب منزل ← اینجا کلیک کنید→