آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

در این مطلب به بررسی خواص به، به دانه، برگ به، طرز تهیه چای به و اینکه آیا مصرف به عوارضی را به دنبال دارد یا خیر می پردازیم؛ با ما همراه باشید.

 

آشنایی با میوه به

میوه به یک میوه شبیه به سیب و گلابی است. درخت به دارای برگ های کوچک بوده و میوه آن به رنگ زرد و طلایی می باشد. طبع میوه به گرم و تر است. این میوه بومی ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان و مقدونیه می باشد. شما می توانید از به برای تهیه ی مربای به، شربت به و خورش به استفاده کنید.

 

ترکیبات و خواص غذايی میوه به

به حاوی آب، مواد قندی، مواد نشاسته ای، کلسیم، پتاسیم، آهن، روی، سدیم، فسفر، مس، سرشار از ويتامين‌های A ،B3 ،B2 ،B1 و C و همچنين پپتين، آنتی اکسیدان و فیبر است.

به رسيده، دارای طبيعتی معتدل است، در حالی كه دانه آن يا همان به‌دانه طبيعتی سرد و تر دارد.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

نحوه خريد و طریقه مصرف به

به را فقط به رنگ زرد روشن تهيه كنيد، زيرا نوع سبز آن مانند ميوه‌های دیگر نرسيده،  خيلی سفت و تلخ است. البته درصورتی كه در ميان به‌های خريداری شده، تعدادی سبز رنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهيد تا برسند.

پوست اين ميوه براق و معطر بوده و با لايه‌ای كرک مانند به رنگ قهوه‌ای پوشيده شده است كه آن را با ساييدن از بين می برند.

میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست می‏ گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.

از خرید به هایی که دارای کبودی و یا ریز هستند، اجتناب کنید. زیرا طعم و عطر ندارند.

می توانید به را در خانه، به مدت یک هفته در محل خنک و تاریک و دور از معرض گرما و رطوبت نگهداری کنید و به مدت چند هفته در داخل یخچال سالم می مانند.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

خواص به برای سلامتی

 

۱- خواص به برای پوست

سطح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود در میوه به برای کاهش چروک و جوانسازی پوست صورت مفید بوده و به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی از پوست شما در برابر اثرات اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.

۲- خواص به برای افزایش رشد مو

میوه به غنی از آهن، مس و روی می باشد که این سه ماده معدنی برای تقویت مو و افزایش رشد مو ضروری هستند.

۳- بهبود حالت تهوع دوران بارداری

میوه به حاوی مقادیر بالای ویتامین B6 بوده و می تواند برای درمان تهوع و استفراغ حاملگی مفید باشد.

۴- خواص به برای درمان مشکلات معده و دستگاه گوارش

میوه به غنی از فیبر بوده و برای کاهش اسید معده، درمان زخم معده، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ و تسهیل در هضم غذا مفید است.

معجون به و عسل می تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

۵- پاکسازی کبد و کبد چرب

مصرف منظم میوه به برای سم زدایی کبد و درمان کبد چرب مفید می باشد.

۶- خواص به برای لاغری و کاهش وزن

میوه به یکی از بهترین میوه ها برای لاغری و کاهش وزن محسوب می شود. کالری به کم بوده و فیبر غذایی بالایی دارد. این میوه هضم را بهبود بخشیده، انرژی را افزایش داده و باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

۷- پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

نتایج مطالعات نشان می دهد که میوه به خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا بسیار مفید است.

۸- خواص به برای دیابت و کنترل قند خون

میوه به حاوی مقادیر بالای فیبر و شاخص گلیسمی پایین است و برای جلوگیری از افزایش سطح قند خون و همچنین کاهش میزان قند خون افراد دیابتی مفید می باشد.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

۹- درمان یبوست و اسهال

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه به برای درمان خانگی یبوست مفید می باشد. همچنین میوه به می تواند برای درمان اسهال هم استفاده شود.

۱۰- خواص به برای کنترل فشار خون

پتاسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی موجود در میوه به است که باعث کاهش فشار خون شده، آترواسکلروز را کاهش می دهد و خطر بیماری های قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلبی را نیز کاهش می دهد.

۱۱- درمان خونریزی های شدید قاعدگی

خوردن میوه به برای درمان خونریزی های شدید قاعدگی مفید می باشد.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

خواص برگ درخت به

دمنوش برگ به برای کاهش استرس و افسردگی، درمان سرفه و گلودرد مفید است. همچنین جوشانده برگ به برای ضد عفونی کردن و درمان زخم استفاده می شود.

براى پانسمان زخم‌هاى سطحى بدن یا شست‌وشوى چشم در هنگام چشم درد، مى‌توان از محلول غلیظ جوشانده برگ درخت به استفاده کرد.

جوشانده برگ درخت به‌ بى‌خوابى را درمان مى‌کند. به این منظور باید مقداری از برگ‌هاى تازه و نو رسته برگ به را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب بجوشانید تا دم بکشد. پس از صاف کردن آن را با شکوفه نارنج، شکر یا عسل شیرین کنید و قبل از خواب، دو قاشق سوپخورى از آن بنوشید.

جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت است.

 

طرز تهیه چای و دمنوش به و خواص آن

چای و دمنوش میوه به را می توانید در شب های سرد زمستان برای افزایش انرژی و گرم شدن مصرف کنید.

ورقه های خشک شده میوه به را در یک لیوان آب جوش ریخته، اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند و سپس میل کنید. می توانید از عسل برای شیرین کردن این چای انرژی بخش استفاده کنید.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

خواص دانه به یا به دانه

– دانه های میوه به که به دانه هم نامیده می شوند برای درمان گلودرد و سرفه مفید هستند.

– به دانه برای درمان اسهال نیز استفاده می شود.

– روغن به دانه نیز برای تقویت قلب و تقویت کبد و معده مفید است.

– جویدن به دانه، کندى دندان را بر طرف مى‌کند.

– ضد تب است.

– برای درمان تورم های داخلی بدن مفيد است.

– برای درمان خشكی زبان و دهان مفيد است.

– آفتاب زدگی را با ماليدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان كنيد.

– جويدن به دانه باعث تقويت نيروی جنسی می شود.

 

آشنایی با خواص به، به دانه، برگ به و طرز تهیه چای به

 

مصرف آب میوه به

آب میوه به برای خوشبو شدن عرق، درمان بیماری های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، کم خونی و آسم مفید است. مصرف منظم آب میوه به می تواند به درمان سل و نارسایی کبدی نیز کمک کند.

 

موارد منع مصرف به

عوارض خاصی برای میوه به ذکر نشده است ولی مانند سایر مواد غذایی و خوراکی باید از مصرف بیش از اندازه به و دانه های آن پرهیز کرد.

 

 

0/5 ( 0 نظر )
admin♥
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *